Missie en Visie

Winnen en verliezen horen bij het spel, maar winnen willen we allemaal, de trainer wil winnen!

Wij reiken je de nodige middelen aan om steeds beter te voetballen, zodat het ook je trainer het vertrouwen geeft om jou bij elke wedstrijd op te stellen.

Met geduld, aanmoediging en enthousiasme begeleiden we elke speler individueel om een betere voetballer te worden.

Visie

Waarom?

Er is meer nodig dan speelvaardigheden en talent alleen om verder te komen in het voetbal.

We leren jonge spelers beter na te denken over hoe ze voetballen, positieve strategieën te ontwikkelen om voetbalproblemen aan te pakken en we moedigen ze aan risico’s te nemen. Met zo min mogelijk druk, zodat ze de kans krijgen om van hun fouten te leren.

We helpen kinderen om onafhankelijk te worden in het voetbal met de nodige technieken, zodat ze later als het gaat om tactiek geen problemen zullen hebben. Wat we doen is puur technieken aanleren zodat het kind voetbalproblemen kan oplossen.

Wat leren we je niet?

Het is belangrijk de druk die kinderen voelen weg te nemen, zodat ze beter kunnen presteren. Ze zijn vaak bang om fouten te maken. Als er te veel nadruk gelegd wordt op winnen en de ontwikkeling wordt vergeten, verliezen jonge spelers bovendien uiteindelijk de kunst om zich de ervaring eigen te maken en verliezen ze interesse in de sport.

Wat leren we je wel?

Puur voetbal: de technieken die je kunt gebruiken om kalm en evenwichtig het spel te spelen. Het gaat dan vooral om het aanleren van theorie en praktijk waarmee je voetbalproblemen kunt oplossen en je helpen onafhankelijk te worden op het veld.

Prestaties volgen uit je houding. Je kunt alle technische sessies draaien die je wilt, maar zonder de juiste mindset zal het moeite kosten om jonge spelers te ontwikkelen tot sterren van de toekomst. Door spelers het juiste kader te bieden en hen het sterke werkethos en enthousiasme te geven dat hen zal helpen zich te ontwikkelen tot intelligente spelers, zullen ze in staat zijn betere beslissingen te nemen in het spel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: